Healing algemeen - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Healing algemeen

HEALING
Tijdens de behandelingen merk ik dat er steeds duidelijker energie voelbaar wordt  in m’n handen. Het is dus letterlijk spontaan onder m’n handen aan het groeien. Vaak zie ik bij cliënten een diepe ontspanning ontstaan en komen er inzichten naar boven...

Universele energie - levens-energie of Chi - is in alles en iedereen aanwezig. Dit is iets wat mij altijd heeft geboeid. Healing maakt gebruik van deze universele energie.

Het helpt bij het herstel van disbalans op alle niveau’s: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Voel je je goed, dan helpt healing om je nog beter te voelen.

Ontspanning;  in verbinding met jezelf;  je her-inneren wie je bent; afgestemd zijn op jezelf en je omgeving;  in contact met je essentie; heelwording;  Dit zijn woorden die bij me opkomen als ik aan healing denk.

Feeling voor Healing
Om mijn vaardigheden te vergroten en te verdiepen (om meer “feeling voor healing” te krijgen), heb ik praktijkgerichte trainingen gevolgd bij Jayne Jubb in Amsterdam. Deze cursussen leren me meer over energievelden, aura’s en healing.

Jayne is o.a. geschoold bij de Barbara Brennan Healing Science opleiding in de Verenigde Staten. De methode van Brennan Healing Science brengt de energetische en psychologische aspecten van ieders probleem of ziekte samen, zodat het van alle kanten wordt bekeken en aangepakt.


Soul Body Fusion®

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met
de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je lichaam te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Soul Body Fusion® is naar Nederland gebracht door Jonette Crowley.

healing praktijk de branding
© JV webdesign 2024
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud