Reconnective Healing® - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Reconnective Healing®

HEALING
Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte van energie, licht en informatie. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.
Het is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl – de ontdekker van deze nieuwe energie - spreekt van evolutionaire genezing en beschrijft het als volgt:
“Genezen heeft hier een heel andere betekenis dan wat we geleerd hebben waar te nemen, te begrijpen of zelfs te geloven of te accepteren. Het brengt ons weer in contact met ons oorspronkelijke gevoel van diepe verbondenheid met alle leven.

Toelichting sessie
De energie, die ons verbindt met wie we ooit waren, wordt aan het begin van de sessie geactiveerd en blijft tot lang na de sessie in je doorwerken. Door jouw deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje hebt.

Eric Pearl:
“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld."

Vermijd voor aanvang van een sessie het gebruik van sterk geurende stoffen, zoals geurende zeep, shampoo of andere geurende cosmetica. Zorg voor makkelijke kleren.

Een Reconnective Healing sessie is geschikt voor iedereen en duurt ongeveer een uur. Hierbij zit ook een kort voor- en nagesprek. Gemiddeld zijn 3 sessies voldoende, minder is mogelijk, meer meestal niet nodig.
Bovenstaande is een zeer beknopte uitleg van Reconnective Healing.
Graag verwijs ik je naar het boek van de ontdekker van deze nieuwe energie, te weten Dr. Eric Pearl: “De Reconnectie. Heel anderen. Heel jezelf”.

Eric Pearl - en iedereen verbonden met dit werk - kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Ook worden er geen diagnoses gesteld en worden er geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.
© JV webdesign 2024
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud