Wie is Eric Pearl? - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Wie is Eric Pearl?

HEALING
Internationaal erkend healer Eric Pearl was te gast bij vele televisie programma's, zowel in de Verenigde Staten als in de rest van de wereld, sprak op uitnodiging voor de Verenigde Naties en er zijn vele publicaties verschenen over zijn seminars, waaronder in de New York Times.

Als chiropractor had Eric al twaalf jaar lang een zeer succesvolle praktijk tot hij op een dag van zijn patiënten te horen kreeg, dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt. Al snel rapporteerden patiënten genezing van kanker, AIDS gerelateerde ziektes, epilepsie, chronisch vermoeidheid syndroom, multiple sclerosis, reuma, artritis, geboorteafwijkingen en andere serieuze aandoeningen. Dit gebeurde allemaal als Eric simpelweg zijn handen in hun buurt hield en tot op de dag van vandaag gebeurt dit nog steeds.

Healingen van zijn patiënten zijn tot dusverre verschenen in zes boeken, waaronder Eric's eigen internationale bestseller The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself, inmiddels verschenen in 27 talen. De Nederlandse versie luidt: De Reconnectie - heel anderen, heel jezelf.

De in Los Angeles woonachtige Eric geniet grote belangstelling van eerste klas artsen en medische wetenschappers van ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd, o.a. Jackson Memorial Ziekenhuis, UCLA, Cedars-Sinai Medical Center, de universiteit van Minnesota, University of Miami Medical School en de universiteit van Arizona, waar hij werkte met medici op verzoek van Dr. Andrew Weil.

Eric reist gedurende het gehele jaar de wereld rond om het licht en de informatie van de Reconnective Healing in de wereld te zetten. Hij leert je hoe je dit nieuwe en allesomvattende spectrum van helende frequenties kunt activeren en gebruiken die energie-healings en technieken ver overstijgen om een nieuw niveau van heling te bereiken. Tot nu toe heeft hij meer dan 30.000 Reconnective Healing Practitioners in meer dan 55 landen opgeleid, om zo een generatie van healers wereldwijd tot stand te brengen.
© JV webdesign 2024
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud