Begeleiding bij hooggevoeligheid - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Begeleiding bij hooggevoeligheid

HSP
Uitgangspunten begeleiding

Zelf begeleid ik HSP’s (Hoog Sensitieve Personen) vanuit mijn eigen ervaringen als HSP, aangevuld met mijn opgedane kennis als therapeut. De begeleiding verloopt via gesprekken en eventueel therapeutische massage.
Het lezen van literatuur kan heel verhelderend werken en raad ik ook zeker aan. Om je op gang te helpen, verwijs ik je naar de literatuurlijst.

Zodra je jezelf op een meer natuurlijke manier kunt beleven, zullen gedragingen als vanzelf veranderen en komt er ruimte om jezelf te kunnen zijn in de maatschappij. Jezelf niet afsluiten van de maatschappij, maar vol in het leven staan en Zijn wie of wat je bent.
Naast begrip, acceptatie en waardering voor je sensitieve zenuwstelsel, krijg je praktische informatie aangereikt om met je sensitiviteit om te gaan. De methode is in principe gericht op mensen vanaf 16 jaar en ouder.

De aanpak
Een praktische aanpak en een mogelijkheid om de lasten, die je als HSP ervaart om te zetten in je kwaliteiten. Nieuwe en eigentijdse benaderingen, percepties en belevingen. Met als doel: algehele lastenverlichting d.m.v. bewustwording, waarbij er ruimte mag komen voor de aanwezige vermogens en kwaliteiten.
De methodes richten zich niet zozeer op het afsluiten van de lasten, bijv. externe prikkels, maar richten zich juist op het handelen in het Hier & Nu, in het kader van Bewust-er-Zijn. Een sleutel die de HSP in het verdere leven kan blijven toepassen en verfijnen. Het is een fundament.
Gebleken is dat hooggevoeligen zich, na het volgen van deze methode, effectief kunnen uiten in het dagelijks bestaan (maatschappelijk en sociaal functioneren).

Wil je meer weten, dan kun je me altijd bellen (0251 - 23 69 88) of mailen (info@praktijkdebranding.nl).
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is ook mogelijk. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
© JV webdesign 2024
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud