Gonnie Hommersen - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Gonnie Hommersen

Geboren in Heemskerk (1961) en er sindsdien nooit meer weggegaan. Bij de duinen, de zee en 'de branding'... voel ik me helemaal thuis. In de rust, de ruimte en de schoonheid van de natuur kan ik mezelf weer opladen.

In mei 2008 ben ik afgestudeerd bij HOLOS: Academie voor Holistische Massagetherapie, te Utrecht. In deze 4-jarige HBO-opleiding heb ik de kennis en vaardigheden opgedaan om cliënten op professionele wijze te ondersteunen in hun persoonlijke proces.

Sinds 1 maart 2007 heb ik mijn massagepraktijk aan huis.

Het belang van liefdevolle aanraking
Via HOLOS kwam ik letterlijk in aanraking met mezelf en anderen. Het met aandacht aanraken via massage was voor mij eye opener. Het liefdevolle lichamelijke zorgde ervoor dat ik meer ging voelen in plaats van denken. Dit bracht me dichter bij mezelf.

Tijdens het herontdekken van mijn gevoelens, werd ik me ervan bewust dat sommige keuzes gebaseerd zijn op gewoontes en/of oude patronen. En dat deze lang niet altijd meer voldeden. Dit gaf me de gelegenheid om nieuwe keuzes te maken. Keuzes die beter aansluiten op mijn gevoelens en op wie ik wil zijn.

Bewust-Zijn
Voortkomend uit mijn eigen ervaringen met Bewust-Zijn, heb ik mijn bestemming gevonden in het begeleiden van mensen bij hun innerlijke zoektocht en bewustwordingsproces.
Aangezien ieder mens uniek is, zal elke behandeling een eigen aanpak vragen. Naast de massages maak ik hierbij gebruik van alle aan mij ter beschikking staande kennis, methodes en middelen.

Ik behandel, cq. masseer met ontzettend veel liefde en plezier. U bent dan ook van harte welkom in mijn goed verzorgde praktijkruimte aan de Huibert Pootstraat 23 in Heemskerk.

© JV webdesign 2024
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud