Cliënt ervaringen - praktijk de Branding

praktijk de branding, massagetherapie en meer...
een zee van aandacht bij praktijk de branding
diensten Praktijk de Branding
massagetherapie, bewustwording, healing, hooggevoeligheid
Ga naar de inhoud

Cliënt ervaringen

INFO
vrouw (1968)

Afgelopen maanden heb ik een heel proces van ontwikkeling doorlopen. Gonnie heeft me begeleid in het ontdekken van welke richting voor mij bestemd is.
Hoe weet je wat je werkelijk wil en welke kant je het beste op kan gaan zodat je het pad gaat volgen wat bij je past? Hoe wordt je je bewust van wat je werkelijk voelt en wat kan je er dan mee doen?

Gonnie geeft de juiste handvaten om dichterbij jezelf te komen en in te zien wat goed voor je is. Ik ben dit pad gaan ontdekken en alles voelt lichter. Donkere wolken verdwijnen en je gaat ontdekken dat je niet meer hoeft te voldoen aan ieders verwachtingen maar je gaat leren wat je eigen verwachtingen en doelen zijn. Je mag er zelf ook zijn! Dit doet ze door middel van mooie gesprekken waarin je kan bespreken wat je graag wilt en haar massages waarbij je een ontspanning ervaart van lichaam en geest.

Een aantal jaar geleden wist ik niet meer hoe ik het allemaal moest doen. Ik wilde het goed doen voor iedereen. Ik moest een goede moeder zijn, een goede vrouw, een goede dochter, een goede vriendin, een goede zus en goede werkneemster en ga maar door. Door een incident stortte ik in. Eigenlijk was dit achteraf gezien, de bekende druppel die de emmer deed overlopen. Ik was de weg kwijt en was steeds maar bang. Bang om het niet goed te doen voor de ander.

Overspannen en heel moe kwam ik via de huisarts terecht bij een psycholoog. Door de gesprekken met de psycholoog ben ik erachter gekomen waar de angstgevoelens vandaan komen. De eerste stap was gezet maar ik was er nog niet. Mijn lichaam bleef signalen geven dat ik niet op de juiste weg zat.
Als je weet waar de angst vandaan komt, ga je als eerste verwerken wat er eigenlijk is gebeurd en hoe je al die jaren bezig bent geweest. Na de gesprekken met de psycholoog en na die periode van verwerking kwam er een soort strijdlust in me naar boven om het anders te gaan doen en me niet meer door angsten te laten leiden. Gemotiveerd en met een open blik kwam ik terecht bij Gonnie.

Bij Gonnie ontdekte ik wat hooggevoeligheid voor mij inhoudt en wat je gevoel teweeg brengt in je lichaam. Ik begrijp nu waarom ik steeds maar ziek werd en wat voor mij belangrijk was om te veranderen. Het mooiste wat Gonnie me liet inzien, is dat je gevoel je richtingaanwijzer is en een prachtig
instrument. Ik leerde ontdekken hoe ik daarmee om moet gaan. Ik ben steeds minder bang om bijvoorbeeld nee te zeggen of dingen net even anders te doen dan maatschappelijk wordt verwacht. Ik kijk nu vol vreugde uit naar de toekomst en ben benieuwd wat het mij nog zal gaan brengen.

Naast de wereld die we allen fysiek waarnemen is er zoveel meer. Als je ervoor open staat, herken je het en weet je dat we er allen deel van uitmaken. Gonnie helpt je hierin je weg te vinden als hooggevoelig persoon.

Ik ben dankbaar voor de mooie en wijze gesprekken die ik met Gonnie heb mogen voeren...
Vrouw (1967)
De afgelopen jaren was ik op zoek naar een oorzaak van onrust, slecht slapen, een steeds negatievere houding en mijn energie die ik kwijt raakte. Daarbij had ik ook de nodige lichamelijke klachten. Ik heb een hoop pillen van de drogist uitgeprobeerd, maar steeds zonder resultaat.

Tot ik vorig jaar een stuk over hoog gevoeligheid las... Het leek over mij te gaan... Tjonge wat een confrontatie en wat nu?
Een ding wist ik zeker: Ik wilde van die onrust af en van dat futloze. Ik ben op internet gaan spitten en vond jouw praktijk, een praktijk voor massage en bewustwording tevens gespecialiseerd in hoog gevoeligheid. Best eng om de eerste keer heen te gaan. Wat kon ik verwachten? Wat ging er gebeuren?

Zorgen om niets... Ik ben inderdaad veel bewuster geworden. Alles gebeurde tot die tijd in mijn hoofd en ik vergat dat er ook een lijf met gevoel bij hoorde. Heb enorm veel respect voor mijn lijf gekregen en probeer hier ook naar te luisteren. Met als resultaat dat ik me veel zelfverzekerder voel, veel meer energie heb, een ongekende rust in mezelf heb gevonden en weer heel veel zin in mijn werk en andere leuke dingen heb. Ben thuis veel energieker en het is net alsof er meer begrip is voor elkaar.

Je hebt me leren luisteren naar mijn lijf, me bewust gemaakt van mijn gevoel tijdens massages. Ik heb tijdens de massages en de fijne gesprekken ook nare dingen uit het verleden op kunnen ruimen, wat me een stuk lichter heeft gemaakt.

Nu ik erop terug kijk is het heel snel gegaan en eigenlijk ging het me gemakkelijk af. Ik vergelijk het wel eens met een radio die niet helemaal op de juiste frequentie staat, dat geeft de nodige ruis, zet de knop een klein stukje om en het is goed.

Je hebt me laten zien dat het leven mooi is, ik ben ontzettend blij dat ik je heb leren kennen.
© JV webdesign 2023
Praktijkadres: Huibert Pootstraat 23, 1962HA Heemskerk - Tel. 0251-236988 / 06-49798515
Terug naar de inhoud